Syötäväksi kelpaavat kukat ovat helpoin ja kaunein tapa koristella kakkuja. Erikoisin näistä kukista on verenpisara. Olen ostanut muutaman erilaisen lajikkeen ihan senkin takia, että saan kakkuihin erilaisia yhdistelmiä. Verenpisaran kukinnot ovat mielestäni erityisen koristeellisia. Niillä taikoi nopeasti kasaan viime viikonlopun syntymäpäiväjuhlakakun koristelun. Kuvat puhukoot puolestaan.
Jos syötävät kukat kiinnostavat enemmänkin, löytyy Versoilevan sivuilta aiheesta kattavampi artikkeli, jonka kirjoitin vuosi sitten.
Aurinkoista viikkoa!
Aurinkoista viikkoa!
Kukkaisat kakut ovat niin upeita!
VastaaPoistaEn tiennytkään, että verenpisaran kukkia voi syödä. Kiitos vinkistä!
Vackert och gott...
VastaaPoistaKram från Titti
Herkullinen kakku!
VastaaPoistaMinullekin verenpisaroiden kukkien syötävyys on uusi asia. Täytyypä muistaa ensi kesänä.