perjantai 25. lokakuuta 2024

Onnen asioita, merinovillaa ja alekoodi syksyyn

 Kaupallinen yhteistyö: North Outdoor 

kati jukarainenMerinomekko Nea ja merinoleggins Hazel, molemmat koossa M

Takuuvarma syksyn merkki on se, että pukeudun lähes päivittäin merinovillaan päästä varpaisiin. North Outdoorin vapaa-ajanvaatteet ovat ihanan rentoja kotoa käsin työskentelyyn, mutta myös kyllin siistit palavereihin. Vähällä vaivalla verkkariasukin muuttuu varsin edustavaksi oikeilla asusteilla ja kenkävalinnalla.

kati jukarainen north outdoor
northoutdoor

Syksy on minulle kaikessa pimeydessään aina hieman haastavaa aikaa, kuten se on monelle muullekin. Kun keskityn positiivisiin ja itselleni mielekkäisiin asioihin, on pimeys helpompi kestää. Myös ruskasta nauttii silloin enemmän. Koska onhan syksy kuitenkin kaikkinensa ihan mielettömän kaunis ja ihana vuodenaika.

kati jukarainen

Mun vinkit kaamokseen

1. Ulkoile. Raitis ilma tekee päälle hyvää ja samalla saa liikuntaa. Minä käyn ulkoilemassa vähintään kaksi kertaa päivässä koirien kanssa. Myös kaverista saa hyvää vetoapua, jos yksin ei tee mieli lähteä tarpomaan.

2. Kotoile. Pimeässä ja kylmässä on hyvätkin puolensa. Vedä villasukat jalkaan ja käperry viltin alle. Kynttilät ovat tietenkin must. Syksyllä on ihan keskittyä niihin parhaisiin juttuihin kotona. Minä teen käsitöitä, luen kirjoja ja piirrän. Parasta!

3. Liiku. Ei kannata lamaantua. Liikunta tekee hyvää niin keholle kuin päällekin. Yleensä suorituksen jälkeen on parempi olo. Liikunta pitää myös kaamosmasennusta loitolla.



Yksi parhaista jutuista kylmällä kaudella ovat North Outdoor -merinovillavaatteet. Ne ovat pehmeitä, helppoja ja sopivat täydellisesti mun arkeen. Tuuletan vaatteita käytön jälkeen ja pesen vain, jos niihin tulee näkyvää likaa. Kun näissä hengaa koko syksyn, tulee pyykkiä huomattavasti vähemmän.

kati jukarainen

Ilokseni sain taas teillekin jaettavaksi alekoodin North Outdoor -verkkokauppaan. Koodilla KATI20 saat 20% alennuksen North Outdoorin normaalihintaisista tuotteista 26.10.–31.10 (tarjous ei koske Outlet- ja Clubitarjouksia). 

north outdoor


Jos haluat käydä sovittamaan vaatteita, löytyy North Outdoorilta myös kivijalkakauppa North Outdoor Store Helsingin Torikortteleista osoitteesta Katariinankatu 4. sekä pop-up store Mall of Triplasta. Ja jos olet tarjoushaukka, kannattaa liittyä North Outdoorin Merino Clubiin, jossa voit kerätä pisteitä ostoksista ja saada erikoistarjouksia ja etuja. 



SHARE:
MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig